araonline.hu

Telefon: +36-30-334-77-02
E-mail: info@araonline.hu
2013 Pomáz, Szent Miklós tér 1/a.

IDŐPONT FOGLALÁSA

Néhány gondolat rólunk és a ruhakészítésről.

Ara Online

2008-ban mikor megálmodtuk és létrehoztuk üzletünket, egy valamiben teljesen biztosak voltunk, semmiféleképpen sem szeretnénk menyasszonyi ruhát bérbe adni.

Minden ember, minden Nő, minden Menyasszony, minden esküvő más és más, tehát minden esküvői ruhának is egyedinek-különbözőnek kell lennie! Nem mehet férjhez ugyanabban a ruhában akár több ara is.

Ezen elvből kiindulva nyitottuk meg üzletünket és varrodánkat is, ahol saját tervezésű és kivitelezésű ruháink készülnek. Elképzelésünk jónak bizonyult,mert évről-évre egyre több menyasszony keress fel minket,hogy saját ruhát készíttessen. A saját ruhának rengeteg előnye van, a bérelttel szemben. A legfontosabb természetesen az egyediség, és hogy a lehető legjobban passzol a fazon az alkathoz. Mindemellett nagyon fontos szempont, hogy nem kell egész nap óvni a ruhát, hiszen nem jelent majd gondot, ha „túl koszos lesz”, vagy esetleg sérül a nagy nap során. Lehetőség nyílik arra a párnak, ha szeretné, vagy ha esetleg az időjárás nem kedvez aznap, a fotózásuk máskor legyen. Nem egy menyasszonyunk volt aki például a nászútra is magával vitte a ruháját ,kihasználva a gyönyörű környezetet,egy-két csodaszép fotóért.

Nálunk nem készül két egyforma ruha, még ha egy-egy modellünk több menyasszony szívét is elnyeri, mire megvarrjuk a saját ruháját, biztosan lesznek rajta olyan változások, amitől az eredeti ruha egyedibbé válik.

Változtathatunk a ruha díszítésén, az alapanyagán, a rétegek számán, az anyagon, a formákon, a mellíven, a ruha arányain….amit a menyasszony csak szeretne,illetve ami a lehető legelőnyösebben áll az adott alakon.

Nagyon fontos számunkra, hogy a tökéletes ruha nemcsak szép, de használható, illetve amennyire lehet kényelmes is legyen.

Tapasztalt munkatársaink tanácsokkal, ötletekkel látják el menyasszonyainkat a próbák során. Számunkra fontos, hogy egy gyönyörű ruha mellett, egy gyönyörű menyasszonyt is alkossunk. Szeretjük, ha nemcsak a ruha tökéletes, hanem az egész összkép, minden egyes kiegészítőjével együtt. Ezért szívesen készítünk a ruha alapanyagából, csipkéjéből, köveiből ékszereket, hajdíszeket és egyéb kiegészítőket.

Egy ruha megtervezéséhez, kivitelezéséhez ideális esetben legalább 3 próba szükséges. Ezek a próbák során a menyasszony lépésről-lépésre végigkísérheti a ruha elkészülését, menet közben változtathat-finomíthat rajta. Szívesen vesszük, ha a menyasszony kísérőkkel érkezik, akik segítségünkre vannak a döntésekben.

Jó néhány esetben már előfordult ennek ellenére, hogy a távolságok miatt nem tudunk a menyasszonnyal találkozni és az internet segítségével tartjuk a kapcsolatot. Ebben az esetben is gyönyörű ruhák készültek, ezúton is szeretnénk megköszönni a bizalmat Nekik!

Nevünk ellenére nem csak az interneten vagyunk elérhetőek, sőt, szeretnénk ha minél több menyasszony felkeresné üzletünket, próbálná , megismerné ruháinkat,munkáinkat élőben is.

Ruháinkat és kiegészítőinket is csak eladásra kínáljuk. Fontos volt számunkra, hogy szolgáltatásaink mindenki számára elérhetőek legyenek, így ruháink árai szinte egy kölcsönzés árai körül mozognak.

Uszály nélküli menyasszonyi ruháink eladási árai méretre/ízlésre alakítva, abronccsal, alsószoknyával együtt 75-110.000ft között mozognak, míg uszályos változataik 95-140.000ft között.

Munkáink és áraink megtekinthetőek itt a honlapunkon vagy a https://www.facebook.com/araonlinepomaz/ oldalunkon.

Elkészítési határidőnk október-március között kb. 4 hét, április-szeptemberben kb. 8 hét.

Nagyon fontos számunkra, hogy a próbák, a méretvétel már viszonylag fix alakkal történjen. Az esküvő előtt szinte minden menyasszony szeretne fogyni, hízni, alakulni…ez teljesen érthető is, hiszen a lehető legjobb formánkat szeretnénk hozni. Viszont a méretvétel után, a ruha készítése közben történő nagy mértékű hízás-fogyás gondot jelent számunkra.

Várunk szeretettel minden olyan Menyasszonyt, aki szeretne a Nagy Napon igazán egyedülálló és különleges lenni.